50+1
Rețete

Ouă umplute cu cremă de brânză

Ingrediente pentru două porții:

  • 4 ouă
  • 3 linguri cremă de brânză OLYMPUS
  • 1 lingură de sos wasabi
  • 59 g file de somon afumat
  • Sare, piper
  • Arpagic tocat
  • Frunze de pătrunjel

Preparare:

  • Se fierb ouăle și se pun în apă rece până se răcesc bine. Taie ouăle pe jumătate și scoate gălbenușul. Pune albușurile pe o farfurie sau platou.
  • Adaugă gălbenușurile, crema de brânză și sosul wasabi într-un castron, presară sare și piper, și amestecă bine.
  • Pune o lingură de umplutură în fiecare jumătate de albuș. Decorează cu bucățele de somon, presară arpagic tocat și frunze întregi de pătrunjel. Serviți imediat.

Sugestii:

  • Pentru un rezultat și mai plăcut din punct de vedere estetic, puteți folosi o pungă de patiserie pentru a umple ouăle.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete