Ouă umplute cu cremă de brânză
Ingrediente pentru două porții:
- 4 ouă
- 3 linguri cremă de brânză OLYMPUS
- 1 lingură de sos wasabi
- 59 g file de somon afumat
- Sare, piper
- Arpagic tocat
- Frunze de pătrunjel
Preparare:
- Se fierb ouăle și se pun în apă rece până se răcesc bine. Taie ouăle pe jumătate și scoate gălbenușul. Pune albușurile pe o farfurie sau platou.
- Adaugă gălbenușurile, crema de brânză și sosul wasabi într-un castron, presară sare și piper, și amestecă bine.
- Pune o lingură de umplutură în fiecare jumătate de albuș. Decorează cu bucățele de somon, presară arpagic tocat și frunze întregi de pătrunjel. Serviți imediat.
Sugestii:
- Pentru un rezultat și mai plăcut din punct de vedere estetic, puteți folosi o pungă de patiserie pentru a umple ouăle.