Ciuperci umplute cu cremă de brânză
Ingrediente pentru 4 porții:
- 12 – 16 ciuperci mari
- 200 g cremă de brânză OLYMPUS
- 1 zucchini mare
- 0 ardei gras roșu
- 1 ardei gras verde
- 1 ceapă (tocată)
- ½ buchet de pătrunjel (tocat)
- 1 pahar de vin alb
- 0 linguriță de boia dulce
- Parmezan ras
- Pesmet (sfărâmat)
- Ulei de măsline
- Sare, piper
Preparare:
- Îndepărtează codițele ciupercilor, șterge-le cu un prosop umed și lasă-le deoparte.
- Spală, curăță și toacă toate legumele și codițele ciupercilor.
- Încinge niște ulei de măsline într-o tigaie medie și sotează legumele, amestecând des. Adaugă vinul alb și condimentele și lasă-le la fiert până scade tot lichidul. Scoate-le pe o hârtie absorbantă ca să se scurgă bine.
- Amestecă într-un vas crema de brânză cu pătrunjelul și legumele și umple ciupercile cu amestecul obținut.
- Presară deasupra brânză rasă și pesmet și coace în cuptor la 195 oC timp de 30 de minute. Servește-le calde.