Mini omlete umplute cu cremă de brânză
Ingrediente pentru 4 porții:
- 8 ouă
- 50 g parmezan (ras)
- ½ cană de lapte OLYMPUS 3,7% grăsime
- Sare
- 200 g cremă de brânză OLYMPUS
- Pătrunjel tocat sau arpagic (opțional)
- Ulei pentru prăjit
Preparare:
- Sparge ouăle într-un vas mare, de preferință din sticlă. Bate-le bine și adaugă laptele, parmezanul ras și sarea. Amestecă bine.
- Încinge puțin ulei într-o o tigaie anti-aderentă și prepară 4 omlete medii sau 8 mici.
- Lasă omletele să se răcească puțin și întinde deasupra crema de brânză. Dacă dorești, poți presăra deasupra pătrunjel sau arpagic. Rulează omletele și lasă-le puțin la frigider. Servește cu pâine proaspătă și salată de sezon.