Castraveți umpluți cu cremă de brânză
Ingrediente pentru două porții:
- 2 castraveți medii
- 199 g cremă de brânză OLYMPUS
- 1 ardei gras roșu mic (tocat)
- Puțin mărar proaspăt (tocat)
- Puțin pătrunjel (tocat)
- 3 felii de șuncă afumată sau curcan (tocate)
- 1 cățel de usturoi, opțional (pisat)
- Ulei de măsline
- Sare și piper
Preparare:
- Cu excepția castraveților, amestecă toate ingredientele într-un castron până obții o pastă omogenă. Spală bine castraveții și nu îi curăța de coajă. Taie castraveții în jumătate pe lungime și golește interiorul cu o linguriță. Umple castraveții cu pastă, înfășoară-i în folie alimentară și lăsă-i la frigider cel puțin 2 ore. Servește-i tăiați în felii subțiri.