Baghetă umplută cu cremă de brânză
Ingrediente pentru o baghetă:
- 200 g cremă de brânză OLYMPUS (la temperatura camerei)
- 115 g brânză Feta OLYMPUS
- 0 cățel mare de usturoi (tocat)
- 1 ardei roșu (tocat)
- 4-5 roșii uscate în ulei de măsline (tocate mărunt)
- 8-10 măsline negre (tocate)
- 55 g salam picant sau șuncă (tocată)
- Puțin pătrunjel tocat
- Puțin cimbru proaspăt tocat
- Piper negru proaspăt măcinat
- Puțină sare
Preparare:
- Taie ambele capete ale baghetei. Cu un cuțit lung și subțire, scoate miezul baghetei, păstrând coaja intactă. Bate crema de brânză cu un mixer până se înmoaie și se omogenizează. Adăugă restul ingredientelor și amestecă cu un tel. Umple bagheta cu amestecul de brânză. Înfășoară bine bagheta umplută în folie alimentară și las-o la frigider cel puțin două ore și cel mult două zile. Taie bagheta felii și servește.