Salată cu bulete de cremă de brânză
Ingrediente pentru 4 porții:
- 1 salată verde medie
- Câteva frunze de ruccola
- 10 căpșune
- Fistic
- 150 g cremă de brânză OLYMPUS
- 150 g brânză Feta OLYMPUS
- 1 lingură de mentă proaspătă (tocată)
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 buchet de pătrunjel (tocat)
- Susan (opțional)
Pentru vinegretă:
- 1 /3 ceașcă de ulei de măsline
- 3 linguri de oțet balsamic
- Suc de lămâie
- 1/2 lingură de miere
Pentru buletele de cremă de brânză :
- Pune într-un vas toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului. Frământă și fă bulete mici din amestecul obținut. Pune pătrunjelul tocat pe o farfurie întinsă și dă buletele prin el. Opțional, poți face același lucru și cu susan. Pune buletele în frigider.
Pentru vinegretă:
- Amestecă bine toate ingredientele.
Pentru salată:
- Taie sau rupe frunzele de salată în bucăți mari și pune-le pe un platou. Adaugă frunzele de ruccola, căpșunele tăiate bucăți și buletele de brânză, iar deasupra toarnă sosul de vinegretă. Servește imediat.