50+1
Rețete

Rulouri de somon afumat, cu cremă de brânză

Ingrediente pentru 4 porții:

  • 4 bucăți mari de somon afumat
  • 200 g cremă de brânză OLYMPUS
  • 2 fire de ceapă verde (tocate)
  • ½ buchet de anason (tocat)
  • Pudră de ghimbir
  • Piper proaspăt măcinat
  • Suc de lămâie

Cum se face:

  • Pune crema de brânză într-un bol și amestecă bine cu o furculiță până se înfoaie. Adaugă sucul de lămâie, piperul și ghimbirul, amestecând tot timpul cu furculița. Adaugă apoi ceapa verde și anasonul, amestecă bine și lasă amestecul în frigider până se întărește.
  • Întinde feliile de somon pe o suprafață netedă pe care ai pus folie alimentară și întinde amestecul de brânză pe ele. Înfășoară feliile de somon în formă de rulou. Pune rulourile pe un platou și pune-l la frigider, în partea de sus, ca să se răcească bine, minim o oră și jumătate.
  • Servește-le pe o farfurie, tăiate în felii, cu pâine prăjită.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete