50+1
Rețete

Rulouri de curcan umplute cu cremă de brânză și ardei gras

Ingrediente pentru 5-6 porții:

  • 1 kg file de piept de curcan
  • 350-400 g cremă de brânză OLYMPUS
  • 2-3 felii subțiri de brânză graviera OLYMPUS
  • 1-2 linguri de muștar Dijon
  • 1 ardei gras roșu (tăiat Julienne)
  • 3-4 felii de bacon
  • Puțin cimbru proaspăt
  • 4 linguri de unt OLYMPUS
  • Coaja rasă de la 1 lime sau lămâie
  • Ulei de măsline
  • Sare, piper proaspăt măcinat

Cum se face:

  • Călește slănina fără ulei, apoi ardeiul tăiat cu puțin ulei de măsline. Pregătește carnea pentru rulouri: așaz-o pe un blat, acoperă-o cu folie alimentară și bate-o cu un ciocan pentru carne, astfel încât să devină mai subțire.
  • Presară sare și piper pe ambele părți ale cărnii. Întinde crema de brânză și muștarul pe o parte. Deasupra, cam în mijloc, adaugă graviera, bacon și piper. Presară cimbrul și coaja de lămâie. Rulează carnea și leagă ruloul cu sfoară pentru gătit. Toarnă puțin ulei de măsline și o lingură de unt într-o tigaie adâncă și sotează ruloul până se rumenește pe toate părțile. Apoi mută-l într-o tavă pentru cuptor și pune deasupra ulei de măsline și restul de unt. Coace la 200 de grade timp de aproximativ 1 oră. Taie felii și servește cu legume proaspete.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete