50+1
Rețete

Quiche de legume cu brânză

Ingrediente pentru o formă de tarte cu diametrul de 24 cm:

  • 1 foaie de aluat pentru tarte sau foietaj
  • 2 ouă
  • 250 g cremă de brânză OLYMPUS
  • 100 g brânză Kefalograviera, rasă
  • 250 ml lapte condensat
  • 2 linguri de muștar Dijon
  • Coaja rasă de la 1 lămâie
  • 1 vânătă tăiată în felii subțiri
  • 1 zucchini tăiat în felii subțiri
  • 1 roșie mică tăiată în felii subțiri
  • Puțin ulei de măsline
  • Cimbru proaspăt
  • Sare și piper

Preparare:

  • Preîncălzește cuptorul la 180 oC. Unge forma o pensulă înmuiată în ulei de măsline. Așază aluatul în formă, acoperind fundul și laturile. Taie excesul de aluat de pe marginile formei. Într-un castron, bate ouăle. Adăugă crema de brânză, laptele, brânza rasă, coaja de lămâie, muștarul și câteva frunze de cimbru proaspăt. Bate până se omogenizează și apoi toarnă în forma de tartă. Aranjează legumele tăiate felii deasupra tartei. Unge legumele cu puțin ulei de măsline. Coace quiche-ul timp de 45 de minute. Lasă-l puțin la răcit și servește-l cald sau la temperatura camerei.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete