50+1
Rețete

Paste cu ceapă caramelizată și cremă de brânză

Ingrediente pentru 4 porții:

  • 500 g spagetti sau alte paste care vă plac
  • 4 cepe (feliate)
  • 3 linguri de unt OLYMPUS
  • 200 g cremă de brânză OLYMPUS
  • 150 g brânză Gruyere OLYMPUS (rasă)
  • Chili sau boia iute
  • Pătrunjel proaspăt tocat (opțional)
  • Sare, piper

Preparare:

  • Încinge bine o tigaie neaderentă. Pune untul și ceapa, micșorează flacăra, adaugă sare și sotează până când ceapa devine maronie.
  • În același timp fierbe pastele al dente, în apă cu sare. Când sunt gata, pune-le în tigaie împreună cu puțin din apa în care au fiert. Adaugă brânza rasă și crema de brânză. Amestecă bine și asezonează cu piper, chili sau boia și presară pătrunjel dacă îți place. Servește imediat.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete