Pască
Ingrediente pentru 6-8 porții:
- 1 kg cremă de brânză OLYMPUS
- 200 g zahăr pudră
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 99 ml smântână lichidă OLYMPUS
- 4 ouă medii
- 250 g iaurt OLYMPUS
- 100 g făină cu agenți de creștere
Cum se face:
- Preîncălzește cuptorul la 170 °C, cu ventilatorul pornit. Folosește o formă de copt cu diametrul de 24 cm, cu fund demontabil. Tapetează forma cu hârtie de copt și unge-o cu unt, pe fund și pe pereți.
- Pune în bolul mixerului crema de brânză, iaurtul, zahărul, smântâna și vanilia și amestecă la turație mare, timp de 5-6 minute, până când se dizolvă complet zahărul și amestecul devine pufos.
- Adaugă ouăle și făina și amestecă încă 4 minute.
- Toarnă cu grijă amestecul în forma de copt și dă la cuptor pentru 55-60 de minute.
- Lasă prăjitura să se răcească cel puțin o oră la temperatura camerei înainte de a o servi tăiată felii.