Omletă cu cremă de brânză
Ingrediente pentru 4 porții:
- 2 fire de ceapă verde (tocate)
- 1 ardei gras roșu (tocat)
- 2 roșii (decojite și tocate)
- 200 g cremă de brânză OLYMPUS
- 8 ouă
- 200 ml lapte OLYMPUS
- Ulei de măsline
- Sare, piper proaspăt măcinat
Cum se face:
- Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și sotează ceapa și ardeiul, amestecând des până se înmoaie. Adaugă roșiile și amestecă, apoi pune totul într-o tavă pentru cuptor.
- Amestecă într-un bol ouăle, laptele, sarea și piperul. Adaugă crema de brânză și amestecă până se omogenizează. Toarnă amestecul în tavă, peste legume.
- Coace omleta până se umflă și se rumenește. Servește cu pâine proaspătă și salată verde.