50+1
Rețete

Mini omlete umplute cu cremă de brânză

Ingrediente pentru 4 porții:

  • 8 ouă
  • 50 g parmezan (ras)
  • ½ cană de lapte OLYMPUS 3,7% grăsime
  • Sare
  • 200 g cremă de brânză OLYMPUS
  • Pătrunjel tocat sau arpagic (opțional)
  • Ulei pentru prăjit

Preparare:

  • Sparge ouăle într-un vas mare, de preferință din sticlă. Bate-le bine și adaugă laptele, parmezanul ras și sarea. Amestecă bine.
  • Încinge puțin ulei într-o o tigaie anti-aderentă și prepară 4 omlete medii sau 8 mici.
  • Lasă omletele să se răcească puțin și întinde deasupra crema de brânză. Dacă dorești, poți presăra deasupra pătrunjel sau arpagic. Rulează omletele și lasă-le puțin la frigider. Servește cu pâine proaspătă și salată de sezon.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete