50+1
Rețete

Hamburgeri cu cremă de brânză

Ingrediente pentru 4 porții:

  • 600 g carne tocată de vită
  • 200 g cremă de brânză Olympus
  • 50 g pesmet
  • 1 ou mediu
  • 2 linguri de lapte
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper
  • 2 roșii proaspete, tăiate felii
  • 1 ceapă mare, feliată
  • 4 frunze de salată
  • 4 chifle hamburger

Preparare:

  • Într-un castron mare, adăugă carnea tocată, pesmetul, oul, laptele, usturoiul, sarea și piperul. Amestecă cu mâinile până se omogenizează.
  • Împarte amestecul în 4 bile. Turtește fiecare bilă în chiftele de aproximativ 2 cm grosime. Pune la grătar în cuptor sau prăjește chiftelele în tigaie grill timp de 3 minute, pe fiecare parte.
  • Întinde un strat generos de cremă de brânză pe fiecare chiftea. Servește în chifle de hamburger, garnisite cu salată, ceapa tăiată felii și roșii feliate.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete