50+1
Rețete

Ciuperci umplute cu cremă de brânză

Ingrediente pentru 4 porții:

  • 12 – 16 ciuperci mari
  • 200 g cremă de brânză OLYMPUS
  • 1 zucchini mare
  • 0 ardei gras roșu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapă (tocată)
  • ½ buchet de pătrunjel (tocat)
  • 1 pahar de vin alb
  • 0 linguriță de boia dulce
  • Parmezan ras
  • Pesmet (sfărâmat)
  • Ulei de măsline
  • Sare, piper

Preparare:

  • Îndepărtează codițele ciupercilor, șterge-le cu un prosop umed și lasă-le deoparte.
  • Spală, curăță și toacă toate legumele și codițele ciupercilor.
  • Încinge niște ulei de măsline într-o tigaie medie și sotează legumele, amestecând des. Adaugă vinul alb și condimentele și lasă-le la fiert până scade tot lichidul. Scoate-le pe o hârtie absorbantă ca să se scurgă bine.
  • Amestecă într-un vas crema de brânză cu pătrunjelul și legumele și umple ciupercile cu amestecul obținut.
  • Presară deasupra brânză rasă și pesmet și coace în cuptor la 195 oC timp de 30 de minute. Servește-le calde.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete