50+1
Rețete

Mille feuille

Ingrediente pentru 6-8 porții:

  • 2 straturi de foietaj (500 g)
  • frișcă lichidă 500 ml
  • 5 lingurițe de zahăr pudra
  • 400 g cremă de brânză OLYMPUS
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • Lapte OLYMPUS (100 ml)

Pentru decorare:

  • scorțișoară
  • zahăr pudră

Preparare:

  • Taie foietajul suficient cât să acopere tava de copt. Pune foietajul la cuptor la putere medie până când culoarea lui devine auriu-maroniu. Păștrează o parte de foietaj pentru décor. Amestecă Olympus cremă de brânză cu laptele la mixer până se omogenizează. Într-un vas separat amestecă frișca lichidă, zahărul pudră si extractul de vanilie cu mixerul până devine o cremă pufoasă. Adaugă crema de brânză peste amestecul de frișcă si omogenizează ușor, cu mișcări lente. Pune un strat de foietaj pe baza tăvii, iar deasupra pune jumatate din cantitatea de cremă. Repetă cu restul foietajului și a cremei. Lasă la frigider pentru cel putin 3 ore. Înainte de servire, decorează cu puțin foietaj sfărâmat si apoi presară zahăr pudră si scorțișoară.
51 rețete

Descarcă toate cele 51 de rețete