Macaroane cu brânză cottage
Ingrediente pentru crusta de biscuiți:
- 2 linguri cu unt
- 1 cutie cu brânză cottage Olympus
- 500 ml lapte
- 1 linguriță muștar pudră
- 1 nucșoară
- 450 g brânză cheddar
- 250 g paste
- Salată fresh
- Sare, piper
Cum se face:
- Încinge cuptorul la 170 de grade.
- Unge cu unt o tavă dreptunghiulară sau tăvi mai mici.
- Pune într-un blender brânza cottage, laptele, muștarul, sare, piper și mixează.
- Pune deoparte cca. 110 de grame de brânză cheddar.
- Separat, amestecă 340 g Cheddar ras cu amestecul de lapte și pastele ne-gătite.
- Pune în tava unsă, acoperă cu folie de aluminiu si coace cca. 30 min.
- După cele 30 de min., scoate folia, adaugă brânza cheddar pusă deoparte.
- Mai coace încă 30 de min, până se rumenește frumos pe deasupra.