Cartofi dulci copți, cu ton și brânză cottage
Ingrediente pentru crusta de biscuiți:
- 4 cartofi dulci
- 1 conservă de ton în suc propriu, scurs
- ½ ceapă roșie, tăiată Julien
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 4 linguri cu brânză cottage Olympus
- Câteva frunze de coriandru
- Sucul de la un lime
- Sare, piper
- Opțional – 1 ardei iute
Cum se face:
- Spală cartofii și taie-i în jumătate.
- Crestează-i puțin cu cuțitul și unge-i cu puțin ulei de măsline.
- Coace cartofii în cuptorul încins la 180 de grade, 25-30 de min, până sunt moi.
- Amestecă tonul cu sucul de lime și pune câte 1 lingură de ton pe fiecare cartof.
- Adaugă ceapa, 1 lingură de brânză cottage, frunze de coriandru și ardei iute.